Hyfsad låt vann, hjärtats generositet

Måns vann, inte oförtjänt. Bra låt och stabilt framträdande. Kommer inte behöva skämmas i maj 🙂

Får se bara hur långt det räcker. De fem kornbröden och fiskarna räckte garanterat längre, i jämförelse 🙂

Själv tänker jag att det är som Bibeltexten säger, att undret verkligen var det. Men på ett sätt kanske det hade varit ett större under att öppna människors hjärtan för generositet och att dela det man har med varandra. Inte minst i dessa tider.

I morse när jag gick till tåget med barnen för att åka till kyrkan, tittade en romsk kvinna på barnen när de satt i vagnen och väntade på hissen. Jag tror hon var fascinerad av min yngsta dotters ljusblonda hår. Hon log och nickade till mig, sa något som påminde om ”bebis” och ”Romani”, så jag förstod att hon hade barn hemma i Rumänien. Jag frågade med fingrarna om det var eller tre, men hon svarade med fyra fingrar. Sen kom hissen och jag här ett tåg att passa, men det korta och nästan icke-verbala samtalet följde med mig till kyrka. 

Välsignad vecka!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.