Att ge och att ta emot

crisis

Vid tillfälle ska jag publicera dagens predika. Nu på sommaren är den senare mässan kl 18, så efter den orkar jag inte skriva med predikan. Och tidigare idag (efter 10-mässan) var det ledarskola, så där fanns ingen tid.

Ämnet idag på ledarskolan var ”att ge och g ta emot feedback”. Vi gick genom Johari-fönster (googla) och de sju punkterna för en bra feedback samt feedback-trappan (hur man tar emot, eller kan välja att ta emot). Vi avhandlade även den viktiga frågan om hur man hanterar osann och destruktiv feedback. Bra samtal.

Tänk om kyrkan i stort skulle jobba mer så? Vara tydligare med hur man blivit sårade och bättre på att lyssna in varandra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.