Vad jag hoppas på i #Eurovision

#JoinUs

Jag hör till dem som verkligen uppskattar Eurovision. Det börjar med de svenska deltävlingarna, andra chansen och sen finalen. Jag gillar att det är utdraget över längre tid, mer spektakel! Sen är det några långsamma veckor till inför-programmen börjar, då är uppvärmningen inför den stora schlagern igång! Jag gillar verkligen att se semifinalerna och slutligen den stora finalen på lördagen. Inget att klaga på här, får gärna ha en semi till om andan skulle falla på!

Till i morgon lördag har jag haft svårt att verkligen ha en favorit, så jag listar dem jag gillar bäst:

  • Frankrike: Twin Twin med låten Moustach
  • Grekland: Freaky fortune feat. Riskykidd med låten Rise up!
  • Rumänien: Ovi och Paula Seling med låten Miracle
  • Schweiz: Sebalter med låten Hunter of stars

Så hade jag velat att denna klarat sig:

  • Moldavien: Christina Scarlat med låten Wild Soul

Men fler låtar är bra, tex Finlands och Österrikes.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.