Söndagens epistel är…

också en ledtråd till morgondagens predikan jag kommer hålla. På helgmålsbönen idag nämnde prästen några av de vanliga motiven man kan ta upp på Palmsöndagen. Mitt var inte med, tecken på originalitet eller ansträngd association? 🙂

Låt mig presentera morgondagens epistel:

Då vi nu har gjorts rättfärdiga genom tro har vi frid med Gud genom vår herre Jesus Kristus. Han har gett oss tillträde till den nåd som vi nu lever i, och vi är stolta över hoppet att få del av Guds härlighet. Mer än så, vi är stolta över våra lidanden, eftersom vi vet att lidandet skapar uthållighet, uthålligheten fasthet och fastheten hopp. Och hoppet sviker oss inte, ty Guds kärlek har ingjutits i våra hjärtan genom att han har gett oss den heliga anden. (Rom 5:1-5)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.