Nye prästen

Nog var jag förberedd på att bli trött under mina första dagar i Knivsta. Men jag hade visst tagit fel på hur trött.

Påtagligt är hur förmågan att sortera information är sämre nu i början. Vad är viktigt och vad angår mig? Är frågor som jag inte kan svara på med samma självklarhet idag som om ett par månader eller ett år.

Jag känner ingen bra sen förut och de allra flesta har jag som mest hälsat på när jag hälsade på för några veckor sen.

Förutom att det känns bra och är roligt så är det intressant att (som jag nämnt tidigare) vara den nye, den som inte redan har sin färdiga roll och plats. Och grupp-processen för mig som ny är intressant. Bra saker att ta till sig och komma ihåg när nästa nya person börjar 🙂

God kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.