Jag är med i #blogg100

Att hålla glöden vid liv

Jag är med i blogg100, initiativet att blogga varje dag i hundra dagar. Med start frän 1 mars. Hittills har jag missat tre dagar och vi är snart två tredjedelar genom utmaningen. Det är värt omaket att klappa sig själv på axeln eftersom jag inte bloggat ens i halva den takten, någonsin. 🙂

Svårast har det blivit den senaste veckan, på grund av en kombination av omständigheter, som lett till att jag har svårt att hinna förbereda något vettigt att lägga upp.

Samtidigt är det viktigt att vara regelbunden i skrivandet, för annars rinner det ut i sanden. Det har hänt förr, även fast jag hållit lägre takt från början.

Lurigt det där, att hitta en nivå som samtidigt är frekvent nog och innehåll jag kan stå för fullt ut.

Lite mer än en månad kvar nu, men jag tänker att det inte bara är en periodgrej. Jag vill blogga ofta även sen. Men formerna för det får jag jobba med. Har du som läsare synpunkter på innehållet är det bara att du hör av dig!

Glad påsk!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.