Appdags!

Den ursprungliga planen var att lägga upp dagens predikan (mer eller mindre) men så blir det inte. Istället blir det en listning av mina nya appar som är lite av favoriter just nu.

Scanbot

Scanbot är en app för att fotografera av sidor/papper för att snabbt skapa pdf:er av dem och om man vill automatiskt ladda upp dem på tex Dropbox.

En finfin finess är att den har automatisk kantigenkänning och kan därför själv räta upp fotot direkt. Mycket smidig app!

Kyrkoåret

Kyrkoåret-appen bidrar inte med något du inte kan hitta på andra ställen. Däremot är den unik i att den erbjuder vad den gör i en app (alltså, du har den med dig överallt i din mobil). Information om alla kyrkoårets dagar, dagens bön, psalmförslag, Bibeltexter och anmärkningar som gäller just för dagen. Allt på ett ställe, smidigt förpackat!

Waze

Waze är en trafikapp jag just börjat använda. Där hjälper man varandra att tex varna om det blivit stopp på en väg eller är kraftig trafik. Intressant och har ett fint gränssnitt!

Vesper

Vesper är en app för att göra anteckningar. Den är vacker stilren och smart. Synk är på gång men inte klar än. Däremot är appen extremt bra för alla anteckningar som inte behöver synkas.

2 Comments

    • Nä, det förstår jag! Namnet kommer från James Bond-karaktären i Casino Royal och den drink som namngavs efter den karaktären. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.