Avslut

Ännu ett steg är taget i att avsluta min tjänst i Vaksala, genom en traditionsenlig middag med de som vill och kan komma med. Trevligt och roligt att få träffa kollegor på det sättet. Och gratis mat är jag ju aldrig för fin för 😉

Jag har gjort reflektionen att avslutningssamtalet med herden var väldigt bra för processen att släppa taget om “det gamla”. Ska bli spännande att se om denna kväll på liknande sätt gör sitt i processen att gå vidare.

Nästa och sista anhalt i att avsluta är söndagens högmässa i Vaksala då jag avskedspredikar (celebrerar och naturligtvis sjunger jag litanian). Välkomna kl 11 till Vaksala kyrka på söndag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.